Projects

Churches Events Hotels Museums and galleries Performing arts Residential Education Sculptures and installations Sports venues Visitor centres Workspaces Conservation Tensile structures Timber engineering Momentum menagerie
Projects / Workspaces / Bayham Street < >

Bayham Street

Momentum worked on the conversion and enlargement of a former piano warehouse in Camden with Innes Associates. 

The renovation project involved the creation of new offices for a successful and expanding digital design company. 

 

The conversion required the formation of a new basement as well as the insertion of a new mezzanine floor to double the available floorspace. 


A new glass roof construction also introduces more daylight and ventilation into the space, whilst the thoughtful configuration of staircases keeps the internal space as open as possible.

 

Client . W12 Studios

Architect . Innes Associates

 

 

 

 

 

 

Projects

Churches Events Hotels Museums and galleries Performing arts Residential Education Sculptures and installations Sports venues Visitor centres Workspaces Conservation Tensile structures Timber engineering Momentum menagerie